Plegant en temps de guerra

Aquest vídeo recull les intervencions dels professors d’origami ucraïnesos Mykola Yaremenko, Antonina Nemchenko, Makar Saviak, Olga Sukharevska, Larysa Osadchuk, Denis Lyalin, Natalia Rodina, Anastasia Ermakova, Viktoria Shipova i Vira Usova a la recent conferència en línia Folding for Ukraine, organitzada pel grup Folding Didactics, del qual formo part.

Hi expliquen la seva experiència amb l’origami al llarg de la seva vida i especialment la increïble tasca que han estat fent ensenyant i compartint l’art del plegat amb infants i adults durant la guerra actual, tant a Ucraïna mateix com amb refugiats ucraïnesos a diversos països.

El grup Folding Didactics promou també el projecte de trobades d’origami en línia en ucraïnès Folding against the War i dona suport als mestres d’Ucraïna que ensenyen origami mitjançant l’organització de donatius de paper d’origami fets per associacions d’origami de diversos països.

(Nota: podeu activar el servei de traducció automàtica de YouTube clicant a “Configuració” (icona de la roda dentada), buscant “Subtítols” i triant la llengua que preferiu. Naturalment és una traducció no gaire acurada i amb errors, cal tenir-ho en compte.)

Leave a comment